ASD Aspiratie Securiton 531 ideaal voor liften

De eenvoudige en betrouwbare ASD voor liften - de Securiton 531

Kies voor de ultieme branddetectie van liften met de Securiton 531 ASD! Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en eenvoudig aspiratiesysteem voor de branddetectie in een liftschacht, is de Securiton 531 de ideale keuze.

Dit ASD-systeem is de favoriete keuze van veel installateurs bij liften vanwege de eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke bediening. Daarnaast is het de meest voordelige oplossing voor liftbeveiliging.

De Securiton 531 is met behulp van dipswitches gemakkelijk in gebruik te nemen en dankzij de modulaire opbouw eenvoudig te onderhouden. Gaat er na vele jaren een onderdeeltje stuk? Dan kun je het zelf eenvoudig 1 op 1 vervangen.

Het detecteren van brand in liften is met deze ASD geen gedoe meer.

ASD Aspiratie Securiton 531 ideaal voor liften
Securiton 531 ASD Aspiratie voor liften
Dankzij de Zwitserse kwaliteit is dit systeem zeer betrouwbaar en heb je er na een snelle en goede inbedrijfstelling geen omkijken meer naar. Met behulp van de gebruikshandleiding lukt het jou de Securiton 531 binnen enkele minuten in bedrijf stellen, dit maakt hem bijna plug & play. Daarna geniet je van de gemoedsrust en zekerheid dat de lift voor jaren is uitgerust met uitstekende branddetectie. Wacht niet langer en detecteer doeltreffend, gemakkelijk en zonder sores liften met de eenvoudige en betrouwbare Securiton 531. Ontvang onze toepassingsnotitie zodat je precies weet wat je moet doen om de ASD 531 en het buizennetwerk conform de norm NEN 2535 te plaatsen. Het is slechts een kwestie van lezen en uitvoeren.

Benieuwd naar de prijs van een 531 voor jou lift? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ontvang onze toepassingsnotitie zodat je precies weet wat je moet doen om de ASD 531 en het buizennetwerk conform de norm NEN 2535 te plaatsen. Het is slechts een kwestie van lezen en uitvoeren.

Hoe eenvoudig is deze ASD?

Hoe stel je de 531 in bedrijf?
Hier voor jou een verkorte samenvatting. 

  • Met potmeter 1 geef je aan hoeveel gaatjes je in de buis hebt.
  • Met potmeter 2 geef je de klasse aan (in een lift is dat klasse C).
  • Daarna stel je het mode knopje op 1 en druk je op het zwarte knopje reset. Als het daarbij behorende ledje na een seconde of 5 sneller gaat knipperen zet je de modeknop op 0 en druk je nogmaals op het zwarte knopje en je bent klaar.

Zo eenvoudig is het inbedrijfstellen van een Standaard lift met een Securiton 531.

Mocht er later dan toch onverhoopt, heel misschien, ergens een keer een issue zijn met je Securiton 531, dan beloven wij plechtig je snel te helpen met een goede oplossing. Maar heel eerlijk, dat komt eigenlijk weinig voor.

Wil jij het jezelf makkelijk maken? Bel of mail ons en wij regelen dat je er snel één krijgt (of meer natuurlijk, dat kan ook).

Het hoeft niet, je besluit natuurlijk helemaal zelf, maar nog nooit heeft één van onze klanten spijt gehad van het aanschaffen van een Securiton 531.

Neem vandaag nog contact op en ontdek zelf waarom

Apiratie ASD Securiton 531 voor liften Open

Onderhoud van Securiton 531 in recordtijd uit te voeren. Echt

Oh ja, nog even over het onderhoud. Het grote voordeel van Securiton ASD systemen is dat je alle onderdelen 1 op 1 kunt vervangen. Je hoeft nooit meer de kast van de muur te schroeven omdat de leeskamer vervuild is of de ventilator het heeft opgegeven. Je vervangt simpelweg het onderdeel.

Een mooi voorbeeld is het vervangen van een leeskamer. Hiernaast zie je hem (het grijze onderdeel links) in de ASD zitten. 2 beugels en een stekkertje loshalen en de leeskamer kan er uit. Binnen 3 minuten zit de kap er weer op en kan de monteur weer verder. Zo bespaar je ineens heel veel tijd en geld.

Bel ons we helpen je graag met ASD, List, BMI etc.

Ben je benieuwd geworden?
Neem contact met ons op!

Deze website maakt gebruik van cookies, zodat wij u de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in uw browser en voert functies uit zoals het herkennen van u wanneer u terugkeert naar onze website en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de website u het meest interessant en nuttig vindt.