Voor de webshop bestellingen geldt de volgende retourprocedure:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@firesense.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor artikelen die niet via de webshop zijn besteld verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor op nummer 020-6694190.

Garantie
Garantie op nieuwe goederen is alleen van toepassing op fabricagefouten en/of fouten in gebruikte grondstoffen van een gekocht artikel en heeft een looptijd van één jaar. Garantie dekt geen schade die het gevolg is van foutief gebruik, onzorgvuldig onderhoud of natuurlijke slijtage. Na afloop van de garantieperiode zullen eventuele klachten zo coulant mogelijk worden behandeld. Garantie is niet van toepassing op gebruikte goederen tenzij anders aangegeven.

Adresgegevens retourzendingen:
FireSense
Stammerkamp 11
1112 VE Diemen