Over Firesense

FireSense: distributeur van specialistische branddetectie:

FireSense, gevestigd aan de Stammerkamp in Diemen, is opgericht in 2002 en destijds begonnen als distributeur van Kidde Aspiratiesystemen en LIST Sensorkabel. De Kidde aspiratiesystemen vormen nog altijd een onderdeel van ons pakket maar op het gebied van aspiratiesystemen zijn we uitgegroeid tot een kenniscentrum waarbij we meerdere merken voeren waaronder de VESDA van Xtralis. Securiton vormt hierbij de belangrijkste loot aan de boom omdat deze apparatuur meerdere voordelen biedt ten opzichte van de overige merken op technisch maar ook op het gebied van exploitatie over de langere termijn.
LIST Sensorkabel is altijd een uitermate belangrijk product geweest voor FireSense en inmiddels zijn er vele projecten mee uitgerust door het gehele land.

Ons pakket bestaat momenteel uit:

In de loop der jaren heeft FireSense zich bewezen als leverancier van oplossingen. Dit kan betekenen dat wij proefopstellingen bouwen, proefbranden houden en in gesprek gaan met adviseur, overheid en klant om tot een hoogwaardige, praktische en een economisch verantwoord resultaat te komen.

logo-firesense
Pand-Firesense-Prisma-2018