ASD Aspiratie Securiton 531 ideaal voor liften

Lift detectie doe je met de Securiton 531

Volgens onze klanten is Dé ASD voor liftschachtdetectie de Securiton 531.

Hij is snel te installeren en heel eenvoudig om te bedienen. Daarnaast is hij qua prijs de voordeligste oplossing.

De lift detectie met de Securiton 531 is echt in een paar minuten gerealiseerd. Maar ook het onderhoud is snel en vooral goedkoop dankzij de modulaire opbouw. Gaat er een keer een iets stuk? Dan vervang je het onderdeel 1 op 1. Supersimpel.

De 531 is een risicoloze aanschaf voor liftdetectie van brand. Het is een oplossing zonder gedoe en ook nog meer dan vriendelijk geprijsd. 

ASD Aspiratie Securiton 531 ideaal voor liften
Securiton 531 ASD Aspiratie voor liften

Met behulp van de toepassingsnotitie stel je de 531 in 2 tot 3 minuten in bedrijf. In bedrijf stellen gaat sneller dan ophangen.

Daarna heb je Zwitserse kwaliteit als liftschachtdetectie. Je biedt je klant het beste.

Detecteer doeltreffend, gemakkelijk en zonder sores je lift met dé ASD voor liftschachtdetectie, de Securiton 531. Eenvoudig en Betrouwbaar.

Bel of mail ons en we leggen je alles haarfijn uit zodat ook jij aan de slag kunt met de Securiton ASD 531.

Ontvang onze toepassingsnotitie zodat je precies weet wat je moet doen om de ASD 531 en het buizennetwerk conform de norm NEN 2535 te plaatsen. Het is slechts een kwestie van lezen en uitvoeren.

Benieuwd naar de prijs van een 531 voor jou lift? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ontvang onze toepassingsnotitie zodat je precies weet wat je moet doen om de ASD 531 en het buizennetwerk conform de norm NEN 2535 te plaatsen. Het is slechts een kwestie van lezen en uitvoeren.

Hoe eenvoudig is deze ASD?

Hoe stel je de 531 in bedrijf?
Hier voor jou een verkorte samenvatting. 

  • Met potmeter 1 geef je aan hoeveel gaatjes je in de buis hebt.
  • Met potmeter 2 geef je de klasse aan (in een lift is dat klasse C).
  • Daarna stel je het mode knopje op 1 en druk je op het zwarte knopje reset. Als het daarbij behorende ledje na een seconde of 5 sneller gaat knipperen zet je de modeknop op 0 en druk je nogmaals op het zwarte knopje en je bent klaar.

Zo eenvoudig is het inbedrijfstellen van een Standaard lift met een Securiton 531.

Mocht er later dan toch onverhoopt, heel misschien, ergens een keer een issue zijn met je Securiton 531, dan beloven wij plechtig je snel te helpen met een goede oplossing. Maar heel eerlijk, dat komt eigenlijk weinig voor.

Wil jij het jezelf makkelijk maken? Bel of mail ons en wij regelen dat je er snel één krijgt (of meer natuurlijk, dat kan ook).

Het hoeft niet, je besluit natuurlijk helemaal zelf, maar nog nooit heeft één van onze klanten spijt gehad van het aanschaffen van een Securiton 531.

Neem vandaag nog contact op en ontdek zelf waarom

Apiratie ASD Securiton 531 voor liften Open

Onderhoud van Securiton 531 in recordtijd uit te voeren. Echt

Het grote voordeel van Securiton ASD systemen is dat ze modulair zijn opgebouwd. Alle onderdelen zijn 1 op 1 te vervangen. De kast hoeft nooit meer van de muur omdat als de leeskamer vervuild is, of de ventilator heeft het opgegeven naar jarenlange trouwe dienst je eenvoudig het onderdeel vervangt 

Een mooi voorbeeld is het vervangen van een leeskamer. Hiernaast zie je hem (het grijze onderdeel links) in de ASD zitten. 2 beugels en een stekkertje loshalen en de leeskamer kan er uit. Binnen 3 minuten zit de kap er weer op en kan de monteur weer verder. Zo bespaar je ineens heel veel tijd en geld.

Bel ons we helpen je graag met ASD, List, BMI etc.

Ben je benieuwd geworden?
Neem contact met ons op!

Deze website maakt gebruik van cookies, zodat wij u de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in uw browser en voert functies uit zoals het herkennen van u wanneer u terugkeert naar onze website en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de website u het meest interessant en nuttig vindt.