ASD Aspiratie Securiton 531 ideaal voor liften

Dé ASD voor een liftschacht? - de Securiton 531

Volgens onze klanten is Dé ASD voor liftschachtdetectie de Securiton 531.

Hij is eenvoudig te installeren en de bediening is ronduit makkelijk. Verder is hij qua prijs ook dé oplossing voor Aspiratie in liftschachten.

De Securiton 531 is met behulp van dipswitches snel in bedrijf gesteld en dankzij de modulaire opbouw snel en vooral goedkoop te onderhouden. Gaat er een keer een onderdeel stuk? Dan vervang je die 1 op 1. Vlot en eenvoudig. 

De 531 is een risicoloze aanschaf voor het detecteren in liftschachten. Het is een simpele oplossing zonder gedoe en ook nog allervriendelijkst geprijsd. 

ASD Aspiratie Securiton 531 ideaal voor liften
Securiton 531 ASD Aspiratie voor liften

Met de gebruikshandleiding stel je de 531 in een paar minuten in bedrijf. Je stelt hem sneller in bedrijf dan dat je hem ophangt en ook dat is snel gefikst. Daarna heb je Zwitserse kwaliteit als liftschachtdetectie. Je biedt je klant het beste.

Wacht niet langer en detecteer doeltreffend, gemakkelijk en zonder sores liften met de eenvoudige en betrouwbare, dé ASD voor liftschachtdetectie, de Securiton 531.

Bel of mail ons en we leggen je alles haarfijn uit zodat ook jij aan de slag kunt met de Securiton ASD 531.

Ontvang onze toepassingsnotitie zodat je precies weet wat je moet doen om de ASD 531 en het buizennetwerk conform de norm NEN 2535 te plaatsen. Het is slechts een kwestie van lezen en uitvoeren.

Benieuwd naar de prijs van een 531 voor jou lift? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ontvang onze toepassingsnotitie zodat je precies weet wat je moet doen om de ASD 531 en het buizennetwerk conform de norm NEN 2535 te plaatsen. Het is slechts een kwestie van lezen en uitvoeren.

Hoe eenvoudig is deze ASD?

Hoe stel je de 531 in bedrijf?
Hier voor jou een verkorte samenvatting. 

  • Met potmeter 1 geef je aan hoeveel gaatjes je in de buis hebt.
  • Met potmeter 2 geef je de klasse aan (in een lift is dat klasse C).
  • Daarna stel je het mode knopje op 1 en druk je op het zwarte knopje reset. Als het daarbij behorende ledje na een seconde of 5 sneller gaat knipperen zet je de modeknop op 0 en druk je nogmaals op het zwarte knopje en je bent klaar.

Zo eenvoudig is het inbedrijfstellen van een Standaard lift met een Securiton 531.

Mocht er later dan toch onverhoopt, heel misschien, ergens een keer een issue zijn met je Securiton 531, dan beloven wij plechtig je snel te helpen met een goede oplossing. Maar heel eerlijk, dat komt eigenlijk weinig voor.

Wil jij het jezelf makkelijk maken? Bel of mail ons en wij regelen dat je er snel één krijgt (of meer natuurlijk, dat kan ook).

Het hoeft niet, je besluit natuurlijk helemaal zelf, maar nog nooit heeft één van onze klanten spijt gehad van het aanschaffen van een Securiton 531.

Neem vandaag nog contact op en ontdek zelf waarom

Apiratie ASD Securiton 531 voor liften Open

Onderhoud van Securiton 531 in recordtijd uit te voeren. Echt

Oh ja, nog even over het onderhoud. Het grote voordeel van Securiton ASD systemen is dat je alle onderdelen 1 op 1 kunt vervangen. Je hoeft nooit meer de kast van de muur te schroeven omdat de leeskamer vervuild is of de ventilator het heeft opgegeven. Je vervangt simpelweg het onderdeel.

Een mooi voorbeeld is het vervangen van een leeskamer. Hiernaast zie je hem (het grijze onderdeel links) in de ASD zitten. 2 beugels en een stekkertje loshalen en de leeskamer kan er uit. Binnen 3 minuten zit de kap er weer op en kan de monteur weer verder. Zo bespaar je ineens heel veel tijd en geld.

Bel ons we helpen je graag met ASD, List, BMI etc.

Ben je benieuwd geworden?
Neem contact met ons op!