Tecnofire

tecnofire

FireSense is in 2017 aangesteld als distributeur in de Nederlandse markt voor Tecnofire automatische brandmeldsystemen en hier zijn we uitermate trots op. Deze Italiaanse fabrikant gevestigd in Turijn kan worden gezien als een pareltje in de markt als het gaat om hoogwaardige technologische producten verpakt in een Italiaans ontworpen jasje.

Naast de productie is in Turijn een volledig team hoogopgeleide engineers werkzaam dat zich continu bezig houdt met de ontwikkeling van bestaande en nieuwe producten. Het streven is om producten te ontwikkelen die door de installateur op afstand zijn te beheren en eenvoudig zijn te bedienen voor de eindgebruiker. Op basis van dit standpunt is alles er op gericht om de exploitatie van het systeem kosteneffectief te maken.

Deze duurzaamheid wordt onder meer gerealiseerd door de gepatenteerde RSC® technologie waarmee de systemen niet alleen tot op detectorniveau zijn te monitoren maar ook het kalibreren van rookmelders kan op afstand. Rapportages over noodzakelijk ingrijpen en onderhoud zijn op elk moment inzichtelijk.

Het volledig in eigen beheer ontwikkelde grafisch display is een mooi voorbeeld van een product dat als onderscheidend kan worden gezien. Met dit display is een uitgebreide interface beschikbaar welke zowel voor de installateur als de eindgebruiker een schat aan informatie kan bevatten.

TFA1-298

1-lus adresseerbaar brandmeldsysteem

tfa1-298

TFA2-296 / TFA4-1192

2-lus en 4-lus adresseerbaar brandmeldpaneel

tfa1-596

Uitbreidings-modules

Bediendelen
Ethernet interfaces
Seriële bus modules

TFT-7

Detectie-materiaal

Detectoren
Systeem detectors

TFDA-S1

Adresseerbare modules

Input-output modules en interfaces
Handbrandmelders
Voedingen
Sirenes

TFMC1

Software

Programmering
Remote management met TCP/IP
Monitoring
Licenties
Services

software