SOLO testmateriaal

SOLO Testmateriaal van detectortesters op exclusieve basis en uit voorraad leverbaar

Brandmeldsystemen dienen bij regelmaat getest te worden conform de regelgeving. FireSense levert alle SOLO testmaterialen uit voorraad en als enige partij in Nederland rechtstreeks vanaf de fabrikant zonder verdere tussenhandel. Hiermee garanderen wij niet alleen de meest gunstige prijzen maar ook de service die mag worden verwacht. Nieuwe ontwikkelingen maar ook de benodigde service komen bij FireSense vanuit de eerste hand. 

Testifire

Bij het testen van rook- of CO melders maar ook bij multi criteria melders wordt nog wel eens gebruik gemaakt van een Aerosol dat een residu achterlaat in de melder. Bij gebruikmaking van de TESTIFIRE van Detectortesters speelt dit geen rol. Er wordt gebruik gemaakt van cartridges waarmee daadwerkelijk rook en CO wordt toegepast. In de melder blijft geen residu achter en hiermee is niet alleen de test op de meest realistische wijze tot stand gebracht maar kunnen we spreken over een schone melder wie langer meegaat. Vanzelfsprekend kunnen ook aspiratiesystemen op deze wijze worden getest.

Solo 

Met de Solo telescopische glasvezelstokken van detectortesters kunnen rookmelders en aspiratiesystemen worden getest tot op een hoogte van 9 meter. Door toepassing van diverse accessoires wordt het leven van de bedienaar een stuk eenvoudiger.

solo-logo
solo-tester
Solo-B0915