Lithium-ion batterij blussen

Lithium-Ion batterij Blussen.

Wij blussen Lithium-Ion Batterijen

Ons Eco schuim blust Lithium-Ion batterijen, blijvend.

Ontdek de revolutie in brandveiligheid met Fifi4marine’s Eco Schuim – een absoluut unieke blusoplossing voor Lithium-Ion batterijen. Natuurlijk biedt ons geavanceerde systeem niet alleen een effectieve bluswerking maar ook een snelle detectie zoals je van FireSense gewend bent.

We bieden hiermee een tot voor kort niet voor mogelijk gehouden veiligheid.

Niet meer uren na de ontbranding auto’s of batterijen in bakken met water dompelen en zo giftige stoffen verspreiden en alles kapotmaken. Niet meer blussen met Aerosolen waarna de brand later weer terugkomt maar echt de brand blussen. Blijvend. Snel en Effectief!

Elektrische auto Blussen

Het Eco Schuim blust blijvend.

Wij bieden het meest efficiënte en veilige brandblussysteem bij het gebruik van lithiumbatterijen. Getest en goedgekeurd door DNV-GL, Lloyd’s Register en RINA met diverse Marine Plan Approval Cerificaten. Lees hier de reactie van de KIWA. Bovendien is het volledig onschadelijk voor het milieu.

FireSense is de officiële distributeur voor installateurs. Het kan niet geblust? Nu wel. Wil je weten hoe? Bel, mail of kom langs.

FF4M Eco Schuim van FireSense heeft zich al ruim bewezen in de zeevaart alsook in de mijnbouw. Hoogwaardige industrieën die qua veiligheid de allerhoogste levels eisen. De maritieme eisen zijn bijvoorbeeld zo hoog, omdat vluchten geen optie is en hulp niet snel geboden kan worden.

We spreken daarom ook terecht van een High-End oplossing.

Wil jij Lithium-Ion batterijbranden kunnen blussen? Wij helpen je graag verder!

Sceptisch? Dat begrijpen we best maar bel ons vooral op. Leg ons jou probleem voor en we kijken samen hoe we naar een oplossing toewerken. Wil je zien waar we deze oplossing al toepassen?

Hoe werkt Fifi4marine Eco Schuim

 

Koelingsefficiëntie

We maken gebruik van Eco Schuim dat tot 25 keer efficiënter koelt dan traditioneel bluswater, volgens KIWA. Deze buitengewone koelcapaciteit is essentieel voor het veilig blussen van Lithium-Ion batterijen.

Werkt waar water wegspringt.

Water kan niet bij hitte komen als deze hoger is dan 650 graden Celsius. Bij een accubrand wordt het veel heter. Water springt weg en kan niet bij de haard komen. Ons Eco Schuim kan dat wel. 

Geautomatiseerd Blussysteem

Ons Eco Schuim wordt automatisch aangebracht via een schuimselectie manifold. Dit gebeurt binnen enkele seconden na detectie van een off-gasevent en/of een thermisch alarm. Hierdoor wordt kostbare tijd bespaard en schade geminimaliseerd. Doordat we snel reageren kan de brand simpelweg niet veel schade meer aanbrengen.

 

 

 

Onafhankelijkheid en Betrouwbaarheid

Het FF4M systeem werkt 24/7 en volledig onbemand. Er komt geen BHV of brandweer aan te pas. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om de brand indien gewenst door te melden.

Veilig voor Mens en Milieu

Ons Eco Schuim is gebaseerd op zuiver demiwater en bevat een 100% biologisch afbreekbaar, niet giftig en niet corrosief blusmiddel. Het gebruik van gecomprimeerde (adem)lucht elimineert het risico op verstikking of chemische belasting voor personen in de omgeving.

Het is volkomen veilig, je kunt er je handen mee wassen, het mag op je kleding dat geeft allemaal niets het verdwijnt vanzelf weer.

Neem vandaag nog contact op en beveilig je Lithium-Ion Batterijen.

Lithium-Ion batterij blussysteem

Voordelen van dit unieke Lithium-Ion batterij Branden Blussysteem.

Stand-alone Operationeel

Zelfs bij stroomuitval blijft het FF4M systeem gedurende 24 uur operationeel dankzij de ingebouwde UPS. Dit biedt een kosteneffectieve oplossing vergeleken met traditionele noodstroomaansluitingen voor andere blussystemen.

Eenvoudig Hervullen en Onderhouden

Na inzet is het FF4M systeem eenvoudig, veilig en snel te hervullen. Het gebruikt een premix uit een IBC tank en drukt de luchtdruk cilinder(s) op met standaard ademlucht.

Intelligente Batterijbewaking

De PLC van het FF4M systeem bewaakt niet alleen de batterijen op off-gassing en temperatuur, maar informeert ook het batterij Power Management in een voor-alarm stadium. Hierdoor kan vroegtijdig ingrijpen een mogelijke thermal runaway voorkomen.

Gedetailleerde Log-file Structuur

Alle systeemactiviteiten worden vastgelegd in een gedetailleerde log-file structuur, waardoor een volledige analyse mogelijk is na een event. Dit biedt een diepgaand inzicht in de gebeurtenissen op datum en tijd.

Gebruiksvriendelijke Bediening

Alle systeemdata en statussen zijn af te lezen op het touchscreen display van het FF4M systeem, waardoor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening mogelijk is.

Ontdek de Veiligheid van Fifi4marine Eco Schuim

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Fifi4marine Eco Schuim de veiligheid van Lithium-Ion batterijen naar een nieuw niveau tilt. Bescherm uw installaties met onze innovatieve en absoluut unieke blustechnologie.

Bel ons we helpen je graag met ASD, List, BMI etc.

Ben je benieuwd geworden?
Neem contact met ons op!

Deze website maakt gebruik van cookies, zodat wij u de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in uw browser en voert functies uit zoals het herkennen van u wanneer u terugkeert naar onze website en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de website u het meest interessant en nuttig vindt.